WELKOM BIJ DE SOCIALE BRON

Innovatieve kennisorganisatie op het gebied van autisme

WELKOM

Bij De Sociale Bron

ONDERNEMERSCHAP IN DE ZORG

ONZE MISSIE: MAATSCHAPPELIJKE WAARDE CREËREN

PROFESSIONEEL
100%
PERSOONLIJK
100%
SOCIAAL
100%
VERNIEUWEND
100%

DE KENMERKEN VAN DE SOCIALE BRON

De Sociale Bron is een kennisorganisatie die haar kennis inzet door het te delen via scholing en training en door advies te geven. In een maatschappij waar bij steeds meer mensen de diagnose autisme spectrum stoornis wordt vastgesteld, zetten wij ons in voor lichte vormen van zorg en preventie van zware zorg. De Sociale Bron is een sociale onderneming. Het doel van een sociale onderneming is maatschappelijke waarde creëren. Wij streven naar een autisme vriendelijke samenleving. De Sociale Bron levert vier diensten; Online Trainingen, Open training/Trainingen op maat, Persoonlijk advies en Diagnostiek. De voorwaarden die wij stellen voor alle diensten zijn: Laagdrempelig, betaalbaar, persoonlijk en hoge kwaliteit. En de voorwaarden voor de onderneming: Vernieuwend en Sociaal. Welkom bij De Sociale Bron!

EEN TEAM MET TOEWIJDING

SAMENWERKING IS ONZE KRACHT

  • Cecile Blansjaar
    Cecile BlansjaarORTHOPEDAGOOG / AUTISME SPECIALIST

    De inhoudelijk specialist en het gezicht van De Sociale Bron. Vakkundig, professioneel en ambitieus. Cecile is verantwoordelijk voor de inhoud van de online trainingen, verzorgt de trainingen op maat, geeft persoonlijke adviezen en heeft een basisnotitie diagnostiek. Zij blogt regelmatig over actuele inhoudelijke thema’s. Wilt u weten hoe De Sociale Bron de kwaliteit waarborgt? Klik dan op haar foto.

  • Nancy Scheen
    Nancy ScheenBUSINESS CONTROLLER

    Sterke sparringpartner die schittert op de achtergrond. Ondernemend, veelzijdig en creatief. Nancy is verantwoordelijk voor alle bedrijfsmatige processen en ze houdt ons strategisch, tactisch en operationeel ‘in control’ zodat De Sociale Bron zich optimaal kan ontwikkelen tot de sociale onderneming die we voor ogen hebben. Wilt u weten hoe De Sociale Bron is ontstaan en wat de toekomstplannen zijn? Klik op haar foto.