Ervaringen

“Gezinshuis Zwaagdijk werkt al ruim 10 jaar met volle tevredenheid samen met Cecile als gedragskundige. Cecile ondersteunt ons bij gedragsproblematiek, onderzoeken, scholing van het team, en bij alle vraagstukken rondom de zorg van onze cliĆ«nten. Zij doet dit met veel enthousiasme, betrokkenheid, inzet en is zeer professioneel. Wij zijn heel blij met haar bijdrage voor het Gezinshuis.”

“Joy Living werkt inmiddels een aantal jaar samen met Cecile. Cecile heeft grote kennis van zaken betreffende autisme, wat erg fijn is voor zowel ons team als onze doelgroep. Wij zijn erg tevreden en raden Cecile dan ook zeker aan.”

“We zijn enorm blij met de begeleiding en behandeling die Cecile onze dochter biedt. Cecile is heel professioneel, heeft veel kennis van zaken en misschien wel het allerbelangrijkste, ze wist het vertrouwen van onze dochter heel snel voor zich te winnen. Dit komt mede omdat Cecile een lief en toegankelijk persoon is. Onze dochter heeft enorm veel profijt van de begeleiding die ze van Cecile krijgt en gaat altijd met plezier heen, ondanks dat het een vrij complexe situatie is waarin zij (en ook wij) ondersteuning krijgen.”