[vc_row][vc_column][vc_column_text]

December Aftelkalender 2015!

[/vc_column_text][mk_padding_divider][vc_column_text]We plannen verder! De volgende GRATIS aftelkalender loopt van 1 december tot en met half januari.

Wordt uw kind, leerling of client ook zo onrustig in maand van de feestdagen? Breng structuur en overzicht in deze hectische periode met de December Aftelkalender. Plan alle gebeurtenissen in december. De kerstboom versieren, de kerstvakantie, naar de kerk, het kerstdiner, oliebollen bakken, de jaarwisseling, het familiefeest, de kerstboom weer opruimen enzovoorts. Zowel voor schoolgaande kinderen als voor mensen die naar een dagcentrum gaan of begeleid werken.

De aftelkalender kan afgeknipt worden per week, per dag/dagen of in zijn geheel gebruikt worden. Zo kan voor elke persoon een tijdspad gemaakt worden die hij/zij kan overzien. De aftelkalender is universeel gemaakt en kan door u als gebruiker individueel op maat gemaakt worden passend bij uw kind/leerling/cliënt.

Aan de aftelkalender is een vouchersysteem verbonden. Bij de kalender ontvangt u een blad met vouchers die kunnen worden uitgeknipt en per dag op het vakje van de activiteit worden geplakt. Zo kunt u op maat uw eigen invulling geven aan de periode van 1 december tot het einde van de Kerstvakantie half januari. De activiteit op de voucher is zowel in pictogrammen als in tekst weergegeven, zodat de kalender veelzijdig en door elk ontwikkelingsniveau te gebruiken is.

Wij wensen u alvast fijne en overzichtelijke feestdagen![/vc_column_text][mk_padding_divider][vc_cta h2=”AFTELKALENDER ” h4=”download gratis via onze webshop” txt_align=”center” color=”blue” el_width=”sm” add_button=”bottom” btn_title=”DOWNLOAD VIA WEBSHOP” btn_color=”blue” btn_align=”center” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdesocialebron.nl%2Fproduct%2Fdecember-aftelkalender-2015%2F||” btn_button_block=”true”]aftelkalenderdecemberproduct[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]