[vc_row css=”.vc_custom_1446500950833{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column][mk_padding_divider size=”20″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Bij deze willen we jullie vanuit de Sociale Bron gezellige kerstdagen wensen. Voor inhoudelijke tips om uw kind/cliënt te ondersteunen bij alle drukte/stress/prikkels tijdens de kerstdagen kunt u gebruik maken van de tips uit de scholing over de Sinterklaasviering. De tips kunt u ombuigen naar de kerstviering en toepassen zowel bij u thuis als bij familie of bijvoorbeeld in een restaurant. Als u hierbij hulp nodig heeft dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via de website of de telefoon. Om uw kind/cliënt inzicht te geven in de activiteiten die nog op de planning staan tot het eind van het jaar kunt u gebruik maken van onze December Aftelkalender (gratis download).[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”20″][mk_blockquote font_family=”none” align=”center”]

Kerst is voor mij geen gemakkelijk feest,
Ik was er soms liever niet bij aanwezig geweest.

Alle lichtjes die op me afkomen en liedjes met gekke, harde tonen,
Dan zou ik het liefst in mijn eigen rustige hutje wonen.

Ook het eten voelt gek aan in mijn mond,
Het ruikt bijzonder, voelt hard of juist zacht en soms is het vierkant en soms rond.

Ik vind wel het leuk om mijn familie te zien, maar weet niet altijd hoe en waarover ik dan kan praten met hen,
Dit komt omdat ik autistisch ben.

Ik hoop dat jullie ook met kerst contact blijven maken met mij, daar geniet en leer ik van,
En als je even niet zo goed weet hoe, dan heeft de Sociale Bron vast en zeker voor jou een plan.  

[/mk_blockquote][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1446500950833{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column][mk_padding_divider][vc_column_text]

Wij wensen u een fijne kerstviering toe!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Team De Sociale Bron

[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”80″][/vc_column][/vc_row]